Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

هیئت دولت وزارت نفت را به اجرای طرح کهاب (بازیافت بخارات بنزین) موظف کرده است و در مصوبه تکلیفی بر دوش جایگاهداران نیست.

به گزارش تین نیوز، یک جایگاهدار سوخت با بیان این مطلب گفت: وزارت بهداشت و محیط زیست با همکاری وزارت نفت موظف به اجرای طرح کهاب در پمپ های بنزین هستند اما وزارت نفت با تفسیر به رای از مصوبه، سعی در تحمیل هزینه آن به جایگاهدار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با توجه به افزایش انتقادات جایگاهداران از چگونگی اجرای این طرح در شبکه های اجتماعی،  در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: این طرح، طرحی غیر کارشناسی است که با توجه به اجرای آزمایشی آن در چند جایگاه به صورت پایلوت نشان داد و ثابت کرد؛  زیان اجرای آن بیشتر از سودش است ولی متاسفانه همچنان بر اجرای آن اصرار است.

او عنوان کرد: جایگاهداران مشکلی با اجرای طرح  ندارند باوجودی که احتمالا بیش از یک ماه جایگاه تعطیل می شود و جایگاه را دراختیار مجریان طرح می گذارد ولی هزینه ملیاردی اجرای کهاب و بعد از آن تعمیر و نگهداری و استخدام یک نفر مسئول را نمی تواند تقبل کند.

این جایگاهدار با بیان این که آلودگی زیست محیطی را در جاهای دیگر مانند کارخانجات خودروسازی، باید جستجو کرد، گفت: مصرف بالای خودروهای تولیدی‌، کیفیت بنزین، فرسودگی ناوگان حمل و نقل عامل عمده آلودگی زیست محیطی است نه بخارات اندک بنزین زمان فروش.

او افزود: طرحی کهاب طرحی با هدف کاهش و رفع الودگی محیط زیست  با ظاهری زیبا است  اما خود وزارت نفت به علت عدم کارایی سیستم فعلا آن را اجرا نکرده است.

وی با طرح این پرسش که  مگر جایگاهدار تولید کننده بنزین است که موطف به رعایت یکسری استانداردها در  تولیدو کاهش آلودگی و حفط محیط زیست، عنوان کرد: هرآنچه برای پمپ های بنزین ارسال می شود بدون دخل و تصرف و تغییر به باک خودرو ها و کامیون ها تزریق می شود؟

وی گفت: این فراورده ها از ابتدای تولید تا انتها توسط اداره استاندارد و واحد کنترل کیفیت تولید کننده و پخش کننده آن با مقررات استاندارد ملی ایران تبطبیق داده شده و اجازه فروش داده می شود.

این جایگاهدار افزود: ورود اداره استاندارد به کنترل فراورده در مراکز توزیع (پمپ بنزین ها) موازی با کنترل کیفیت پخش و دریافت مبلغ گزافی حق الزحمه بی دلیل از مالکان جایگاه ها است.

او تاکید کرد: سوال این است که نقش کنترل توسط شرکت های خصوصی به عنوان نماینده استاندارد موازی با کنترل کیفیت پخش چیست؟!چرا جایگاهدار مجبور است برای هر نازل مبالغی هزینه بدهد؟! آیا جایگاهدار   اجازه تغییر در کیفیت را دارد. مگر واحد کنترل کیفی هر ماه چند بار و هر زمان مشتری و جایگاهدار بخواهد کنترل های لازم را  انجام نمی دهد؟!

این جایگاهدار گفت: پس نقش شرکت های خصوصی که اغلب متعلق به بازنشستگان شرکت پخش هستند به عنوان نماینده اداره استاندارد چه توجیهی دارد؟!

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: وزارت نفت تین محیط زیست بنزین نفت کارشناسی آلودگی زیست محیطی ناوگان حمل و نقل خودرو وزارت نفت جایگاه سوخت کیفیت بنزین طرح کهاب جایگاهداران عرضه سوخت پمپ بنزین شرکت پخش فرآورده های نفتی وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۹۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۰ تُن پسماند و نخاله ساختمانی در استان مرکزی جمع‌آوری شد

یوسف یوسفی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران در اراک گفت: این میزان پسماند و نخاله ساختمانی از اسفندماه سال گذشته تا پایان فروردین ماه امسال جمع آوری شد و در اجرای این طرح ۴۸۰ هکتار از اراضی استان مرکزی پاکسازی شد.

وی بیان کرد: تداوم اینگونه طرح‌ها، راهکار مناسبی برای یادآوری و جلب همکاری همگانی برای حفاظت از محیط زیست است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی ادامه داد: سازمان حفاظت محیط زیست، به عنوان متولی حفاظت از طبیعت، اجرای طرح ملی «مسیر سبز - ایران پاک» را با هدف اجرای طرح‌های پاکسازی طبیعت، به ویژه حاشیه محورهای مواصلاتی شهری، روستایی و تفرجگاه‌ها راه‌اندازی و اجرای آن را به تمام استانداران ۳۱ استان کشور ابلاغ کرده است.

یوسفی تاکید کرد: ابلاغ این طرح راهکاری برای کاهش پخش و پراکنش انواع پسماندها از جمله پلاستیک، کاغذ، ضایعات و نخاله‌های ساختمانی و تخلیه غیرمجاز پسماندهای صنعتی و ویژه در حاشیه جاده‌ها، مناطق ساحلی، دریایی و سایر زیستگاه‌های طبیعی کشور است تا علاوه بر کاهش آلودگی‌های بهداشتی و تخریب محیط زیست، گستره وسیعی از طبیعت از وجود زباله در امان بماند.

طبق ماده ۷ قانون مدیریت پسماندها (‌مصوب ۱۳۸۳/۰۲/۲۰ مجلس شورای اسلامی) مدیریت اجرایی کلیه پسماندها غیر از صنعتی و ویژه در شهرها، روستاها و حریم آنها به عهده شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، و در خارج از حوزه دهیاری‌ها و شهرداری‌ها برعهده بخشداری‌ها است.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • مشکل سرایت بنزین به آب‌های سطحی اهواز در حال رفع است
  • بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی
  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش «مسیرسبز- ایران پاک»
  • طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد
  • آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی
  • ۹۰ تُن پسماند و نخاله ساختمانی در استان مرکزی جمع‌آوری شد
  • ساماندهی ۹۰ تن نخاله ساختمانی با اجرای یک پویش در استان مرکزی
  • انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲/ طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد
  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​